onsdag 28 april 2010

"Vem går runt i rosa kalsonger?"...

Vi har hittat honom! Han som går runt i rosa kalsonger:



Han är gatuartist i Covent Garden, och det syns ju kanske inte fantastiskt bra, men han sitter där med sina rosa kalsonger högst upp!

För er som inte gått på Musikhögskolan i Piteå/inte intresserat er så värst mycket för Piteås SMASK-historia så kan vi tala om att "Rosa Kalsonger" med Yngwie Front kom tvåa i Piteås delfinal i Smask 2008 och vann sedan hela riksfinalen. SMASK (Sveriges MusikAkademikers Sång Kåntest) är typ en parodi på Melodifestivalen med deltävlingar på alla musikhögskolor och sedan en riksfinal. För övrigt var Bella med och dansade i det vinnande bidraget "Sex i Murmansk" i delfinalen där "Rosa kalsonger" var med.

Det var ju inte alls detta som skulle skrivas om dock, för det har ju inte ett dugg med London att göra!! Men vi sjöng på Rosa Kalsonger hela dagen igår efter det iallafall.

Fusion-klassen som vi var på igår var en riktig hit! David, läraren, har två klasser i veckan, synd att de är på samma dag... Men vi kommer säkerligen gå och ta den klassen varje tisdag de 8 veckor som är kvar. 8 veckor! Säger man två månader så låter det som en ganska lång tid, men det är faktiskt bara 8 dansveckor kvar här!! Och veckan efter åker vi hem. Tiden går så sjukt fort!!!

På tal om att åka hem så åker snart Sara till Sverige. Nu när vi äntligen återförenats så varar det i cirka 4 dagar. Vi får ju hoppas att Sara har bättre tur med återresa än vad Bella hade. Så i morgon ska vi äta på Nandos med Mattiaz innan Sara far ut till Standsted för en härlig flygplatsnatt på en luxuös bänk nånstans. Det überbilliga flyget går nämligen väldigt übertidigt på fredag morgon. När Sara sedan återvänder till London så tänker vi hålla oss här resten av tiden. Vå ska bara ha sisådär tre-fyra besök också och en inneboende i form av en bostadslös Mattiaz sista månaden. Ingen kan komma och säga att det inte händer saker här:)

Dags för ännu en dag med dans. Balett och street för Bella, balett och jazz för Sara.

Xoxo!

2 kommentarer:

  1. Sara du lämnar väl kvar Nemo hos Bella!? Hon måste ha nån som försvarar henne ifrån polackerna. Hoppas nu att inga askmoln kommer ivägen.
    Nu ska mannen med bruna kalsonger och jag dra oss tillbaka,möjligt att det blir en smiskfestival eller vad det nu hette...
    Nu tyckte han att jag for med osanning,okej dom är inte bruna...svarta urtvättade från Dressman. Jag försökte bara försköna det lite.Kram Kinna

    SvaraRadera
  2. Åh, tänk att det finns folk som går omkring i rosa kalsonger på riktigt! Och som vågar stå för det ;) krampusskram //Minna

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.