fredag 2 april 2010

Happy friday

Bella säger tack till alla som gratulerade henne på den stora dagen igår. Samma Bella har idag blivit faster för andra gången!!! Vi satt på bussen mot stan när beskedet kom och lyckan stod högt i tak!

Eftersom det inte är så mycket klasser på Pineapple nu under påsk så var det smockfullt på baletten idag. Vi kände oss mest stressade över att det var så trångt, men tog oss igenom en ganska bra klass med käre Ian. Han är verkligen världens finaste, idag hade han köpt en påse med chokladägg till oss!! Så den gick vi och tog några fina blanka rosa, guldiga och gröna ägg ur när vi dansat klart för dagen. Bella var för övrigt mycket nöjd med sin nyinköpta balettdräkt och balettskor, och Sara var nöjd med sina införskaffade byxor. Det är farligt med fyra dansbutiker inom typ 500 meters radie från skolan...

Efter baletten var det meningen att Sara skulle möta upp Helena o co, men deras flyg var försenat. Så vi tog en sväng till Trocadero istället och inhandlade den nästan obligatoriska fredagspåsen från naturgodisvagnen. Ikväll blir det lite telefon/skypesamtal till fjärran länder, skoluppgift för Bella, Twilight-film för Sara... Lite gott och blandat helt enkelt.

GLAD PÅSK säger vi till er därhemma!

Såhär kan ett påskfint skyltfönster i London se ut:



Xoxo från ett vårigt London!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.