torsdag 29 april 2010

Man kan alltid lita på Nemo

När Bella och Sara båda flänger omkring så kan man alltid lita på Nemo. Han kommer nu ta hand om Bella så att Sara slipper oroa sig över valborg när hon är i Sverige.

Idag ska Bella dansa jazz och Sara ska packa, sedan ska vi mötas upp i stan för att äta på Nando´s med Mattiaz innan Sara far till Stansted och Bella tillbaka till Pienapple för mera dans. Mattiaz ska säkert jobba.

I förrgår när vi skulle laga mat här, vad tror ni vi upptäckte då? Såklart att alla stekpannor och kastruller var upptagna av polackerna. (Ja, vi vet att det låter hemskt att bara kalla dem för "polackerna" hela tiden, men vi vet ju inte vad de heter, bara han.) Dessutom stod alla grejer kvar på spisen. Så Bella tog saken i egna händer och ställde en stor blå gryta med nån odefinierbar sörja i på kylskåpet. Det finns ju då inte så mycket plats i köket, men på kylskåpet borde de ju se den och kanske diska ur den och hälla ut det äckliga vaddetnuär, tänkte vi. Har det gjort det? Nej. Grytan står FORTFARANDE kvar på kylen, två dagar senare! Vi är överens om vad (vilka) vi inte kommer sakna när vi flyttar!

Xoxo!

4 kommentarer:

  1. Ni börjar ju bli riktigt tuffa! På dom bara....
    Trevlig resa hem.
    Kram Kinna

    SvaraRadera
  2. Jag skulle inte stå ut! Det känns som att bägaren är på väg att rinna över...så ge dem en stor och fet utskällning!

    SvaraRadera
  3. För att återgå till de rosa kalsongerna. Är ni helt säkra på att det inte var till något behjärtansvärt(stavas detså????)ändamål(ursäkta).Isåfall ska vi inte skoja om det, H ser till att tom belysningen på vårt vattentorn är rosa när det är "rosabandetvecka".Kram K
    Ps. Det är faktiskt H. som byter färg på vårt vattentorn. Imponerande eller hur !?

    SvaraRadera
  4. Kinna, oerhört impad av Henrik! Ingen aning angående kalsongerna dock... Men det är ju mycket roligare om han har på sig dem av ingen anledning alls, så vi kör nog på det:)

    Lisa, vi laddar...:)

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.