söndag 25 april 2010

Bella is back!

Nu är ordningen återställd i Streatham! Det tog bara sjutton dagar. Eller ja, tio av dem skulle det ju vara oordning, men senaste veckan blev lite utöver det planerade. Men askmolnet har gett med sig och efter dagar av otålig väntan och undran så är vi nu full styrka här igen.

Sara var på sedvanlig musikalklass i går och dansade Fosse och hade sig, när hon plötsligt ser BELLA stående utanför. Som tur var så var det precis när alla skulle betala läraren för klassen, så Sara hann springa ut och ge Bella en kram.

Efter dansen begav vi oss...gissa? Oh yes, Starbucks!!! Och vi pratade om ungefär sju saker samtidigt i vår iver att uppdatera den andre på allt. Det blev spännande uppdateringar om både det ena och andra.

När vi kom hem till Mitcham lane kändes det precis som vanligt, Bella packade upp sina grejer och upptäckte att polackerna nallat av hennes mat medan hon varit borta. En hel påse ris (!!) bl.a. Stryk borde de ha!

Sen firade vi hela kvällen. Vi kilade ner till take-away-kineserna på hörnet och köpte med oss mat och friterad banan som vi åt i Saras säng medan vi tittade på första Twilight-filmen på dator. Sedan högg vi in på Marabou-chokladen och Gott&Blandat-påsen som Bella köpt med sig hemifrån och delade upp allt godiset i två fina påsar. (När Sara åker hem över Valborg är hennes uppgift smågodis).

Lite bilder från kvällen:

Bella hugger in på sin vårrulle


Och är SÅHÄÄÄR nöjd med att vara tillbaka!!


Sara är SÅ nöjd med Bellas inköp. Äntligen riktigt godis!


Söndagen innefattar plugg, Beck-tittande, handling och pengauttag inför kommande vecka.

Xoxo!

1 kommentar:

  1. Skulle va riktigt sur på polackarna,dom kan köpa egen mat. Känns bra att Bella är tillbaka.Det verkar ju tyvärr inte bli mindre godis för det men :Mer Bella och Godis ,mindre Nemo.
    Kom nyss hem från ett BP pass skulle varit med mesErik men det blev med porrStefan istället.Betydligt mer begagligt.
    Trevlig söndagkväll
    Kram Kinna

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.