tisdag 27 april 2010

Party party

I söndags invigde vi våran uteplats. Varmt och härligt hade vi det med Morrisons-kakor och kaffe/smoothie. Och polackerna stod i sitt fönster mest hela tiden och blåste cigarettrök över oss. Vi har ett mycket kärleksfullt förhållande till det paret...





Igår när vi var på väg till Pineapple så var vi helt ensamma i tunnelbanevagnen. Det händer inte precis varje dag, snarare aldrig. Så vi passade på att festa loss.
Vi funderar fortfarande vad hon/han som inspekterar övervakningskamerorna hela tiden tänkte om oss...





Idag ska vi prova fusion för första gången. En blandning av yoga, balett och pilates. Ska bli spännande. Sedan balettar vi med Maggie och efter det ska Bella ta sig utanför Covent Gardens trygga bubbla och dansa modernt på en ny skola och Sara ska jazza med Fleur och steppa. Fulltecknad dag helt enkelt.

Xoxo!

1 kommentar:

  1. Angående polackerna,Varför inte passa på att grilla lite medan de har fönstret öppet. Kan gå att röka ut dem det brukar ju funka på annan ohyra.Men grilla nåt gott så ni har dubbel nytta av det.Lite skämmigt med erat party på vagnen,tänk om de faktiskt av någon anledning behöver gå igenom filmen igen.Vi har precis tittat på Erik Winter (deckare)och där fick de kolla på övervakningskamerorna på Gbgs centralstations förvaringsboxar så man får passa sig lite....det är ju lätt att klia sig på fel ställe. Idag blev det inget avancerat pass,lite lätt jogging iskogen istället skönt!
    Kram Kinna
    H hälsar nog också.

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.